2013年12月6日星期五

Givenchy håndtasker Nightingale givenchy kosmetik givenchy indkøbstaske

Hjælp mig introducere objekter chant, selvom jeg giver ham penge okay Liaoyang pige Xiaoyun pseudonym pseudonym Xiao Fen veninder taler ofte til deres problemer. Lugten fra ordene Xiaofen muligheder Xiaoyun løj at indføre velhavende, selfdirection og Xiaoyun tale om kærlighed på internettet, og til fortsat at låne penge Xiaoyun. Mindre end tre måneders tid, Xiaoyun blive bedraget Xiaofen millioner yuan. May Day, mistanke om svig Xiaofen tvangsforanstaltninger blev taget af politiet. Deception veninder, en selvstændig spille matchmaker i går, Baita Liaoyang City Public Security Bureau politi givenchy håndtasker nattergal station, vicedirektør for Electric Power Construction Qu Xuefeng orienterede journalister om, hvad der er sket. Xiaoyun og Xiaofen blev født i år, de havde til at arbejde med en enhed, meget tæt forhold i løbet af mine kolleger, og senere Xiaoyun efter et job, de stadig holde kontakt, ofte med shopping og spise. Xiaoyun har ingen kæreste, ofte afsløret for Xiaofen enkelt nød. Xiaofen sammenligning kernehus, har indført flere til Xiaoyun, resultatet er en mulighed for at møde senere, gået nedenfor. Ser ikke trampet, familien situationen næsten på linje, selvom jeg giver ham penge vil gøre. Xiaoyun39s bemærkninger, lad Xiaofen flytte skæve sind. Denne måned, Xiao Fen fortalte Xiaoyun introducerede hende til et objekt Ryu, smukke hjem betingelser er også meget godt, og Xiaoyun til huset om en blind date. Xiaoyun welldressed, givenchy kosmetik da Xiao Fen styrtede hjem, Xiao Fen pegede på en bil er begyndt at forlade hjemmet, Liu sagde noget, ivrig efter at gå først. På denne måde, har endda tilbage ikke se Xiaoyun troede, da Xiao Fen Liu travlt hævder ikke at mødes, men også til regelmæssigt ændre telefonnummeret på grund Ryu, Ryu og Xiaoyun optræder som mellemmænd, blev alvorligt Matchmaker. Mor havde til at låne penge til hendes givenchy totalisatorspil taske datter på målet i måneden, Xiao Fen Liu mor løj til lægen, glemte sin tegnebog ud, du har brug for yuan nødsituation, hun ikke er tilfreds med dig, og din chance for at udtrykke.


Xiaoyun ikke tøve yuan til Xiao Fen, efterfulgt af Liu Xiao Fen og familie uenige de fabrikere udvekslinger, behovet for en undskyldning for at arbejde, etc., har snydt tusindvis af dollars i hænderne på små skyer. Senere, er Liu Xiao Fen til familien ikke er enig, at han ikke ønskede på jorden, så Xiaoyun helt opgive håbet. Til dette formål Xiaoyun også meget ked af det, Xiao Fen er at sende en lille gave, men også glæde Xiaoyun middag og sagde næste gang til at indføre en bedre Xiaoyun. Inden længe Xiaofen fortælle Xiaoyun, introducerede hende til en koreansk kæreste, en rig smuk, har en filial i Liaoyang. For realistisk, Xiaofen også registreret et nummer, og navnet på den koreanske kæreste Xiaoyun om kærlighed. Selvom videoen ikke aldrig sende billeder, men Xiaoyun men så denne koreanske kæreste overbevist. Xiaofen side med veninder identitet Våben, lad Xiaoyun købe cigaretter opskalere shopping-kort, eller endda kontanter til at behage hende boyfriend39s familie og venner i Korea, den ene hånd og på internettet, forklædt som hendes kæreste Korea til at købe fast ejendom og andre undskyldninger til Xiaoyun penge. Xiaoyun Xiaoyun39s mor er også meget positiv over for hendes kæreste udvekslinger og Sydkorea, men også hjulpet hendes datter Xiaoyun viste låne penge fra slægtninge, og selv tanken om 82038203moving over til at sælge huset. Efter Xiaofen voksende appetit fra den oprindelige par hundrede dollars til millioner, det meste af tiden til en million.


Fra den dag af leg tidligt, mindre end tre måneders tid, blev Xiao Fen snydt Xiaoyun gange og nåede et samlet beløb på yuan. Ved en tilfældighed, Xiaoyun onkel om hændelsen, jeg føler ting er mærkeligt.

没有评论:

发表评论