2013年12月18日星期三

givenchy antigona zak givenchy micro nachtegaal givenchy ontwerper

Actiepunten voorgesteld portemonnee ID-kaart en mobiele telefoon buiten het eigendom van hun allen, en later overeengekomen om hun dollar te betalen, hebben ze de overeenkomst, onder voorbehoud van de overeenkomst vormde en dus mevrouw Hong betaald vergoeding. Momenteel is de zaak wordt verder onderzoek. Zunyi County, Beijing Times verslaggever Wang Jialiang Legal Network News correspondent Zhang Ming Guizhou nagel een boerin een lift naar huis op de weg, zie hetzelfde passagiers slapen portemonnee van de grond. Na een aantal ideologische strijd, ze kon nog steeds niet door verleiding, zal onder de stoel vallen is uitgerust met multipurse verbergt in hun eigen zak, zolang de terugkeer van het slachtoffer niet tot impliciete na te streven, maar ze geluk, totdat de politie arriveerde betrapt op heterdaad.


Onlangs heeft de rechtbank veroordeelde hem tot gevangenis voor diefstal van zes maanden geschorst voor een jaar, en straf Jinyuan. givenchy antigona zak Pm dezelfde dag, met de naam Ma rit naar de stad van Lawrence Hill bekken bus naar huis. givenchy micro nachtegaal Rijden met de zetel van de weg en de naam Ma Mevr. Yang in slaap, omdat de auto een beetje hobbelig, glad Yang39s portemonnee uit zijn zak en viel onder de stoel. Genoemd Ma gehaast, Mevr. Yang wilde wakker, en voelde uitpuilende portemonnee moeten de goederen, kan de verleiding te halen haar tas niet weerstaan, Mevr. Yang rustig, verborgen in een plastic zak om hun eigen apparatuur punten te dragen. Geslaagd genoemd Ma klaar om uitstappen, zoek een andere lift naar huis. Mevr. Yang is de eerste stap, maar willen niet de passagiers genoemd parkeerplaats wakker uitstappen en bevond zich portemonnee was verdwenen. Mevr. Yang heeft gevraagd passagiers het initiatief nemen om de portefeuille terug, niet meer gehouden. Omdat er geen reactie, Mevr. Yang zal de chauffeur vragen om mensen in de auto te houden, bij de politie gemeld. Na ontvangst van het alarm bergkom politiebureau om de verdiensten te luisteren, de passagiers begon te inventariseren. Wanneer gevonden, genaamd Ma, wiens spraakstoornis, keek zenuwachtig, zijn ogen van tijd tot tijd Piaoxiang eigen voeten zakken. De politie identificeerde een belangrijke verdachten genoemd Ma, dus hij vroeg haar om zakken te openen voor inspectie. Genoemd Ma kraam niet in het verleden, moest de tas te openen, onthullen mevrouw Yang39s portemonnee.


Mevr. Yang werd genoemd Ma en Givenchy ontwerper de politie ter plaatse inventaris, cash dollar portemonnee. Toen de naam Ma werd teruggebracht naar het politie-onderzoek was onder strafrechtelijke detentie. Hof dat mevrouw Yang slapen in de auto, waardoor de auto stoel naast de portemonnee val, maar Mevr. Yang was nog in de auto, in termen van sociale kennis en ideeën, niet te vergeten de portemonnee ding, 395322657626126 weet Mevr. Yang portemonnee systeem enige wat ze willen voor onszelf, en weigerde zich over te geven, hun acties vormen diefstal. Bij het ontbreken van ernstige gevolgen, het hof maakte vervolgens de hierboven genoemde besluit. En anderen in de online uitwisseling van luxe goederen, de resultaten bedrogen een paar miljoen, om wraak te nemen, bedrogen ze op dezelfde manier een rijk meisje Anhui luxe goederen ter waarde van meer dan miljoen. Onlangs werden deze verdachten aangehouden in Wuxi, terwijl onverwachte, was ze eigenlijk een student in Wuxi, alleen oud, meestal open rond de Porsche miljoen, is een ware witte formica. Napoleon portemonnee vrouwelijke studenten cheat dag van luxe goederen dit jaar, een jong meisje kwam Humou Tongguanshan Tongling Public Security Bureau Politie gemeld drie teams, zei dat ze was bedrogen uit meer dan tien miljoen luxe. Oorspronkelijk, maand, Hu kondigde een verkoop van luxe goederen informatie Cartier gouden ketting op Taobao, na het eisen van een koper Qinmou opgevoed door middel van ruilhandel hebben, Humou ding met Hermes packet switching, Hu overeengekomen. Chanel Hu verzonden naar de andere partij in overeenstemming met de overeengekomen yuan per tas handtas tas yuan RMB yuan Chanel portemonnee.

没有评论:

发表评论